Je lichaam maakt duidelijk dat het niet goed met je gaat. Het slaat alarm door symptomen zoals lichamelijke pijn, bewegingsbeperkingen, hormonale klachten of emotionele knopen aan de oppervlakte te brengen. Het is je intuïtie die je op de schouder tikt als waarschuwing dat er iets misloopt. Negeer je die boodschap, dan krijg je steeds meer last.

Als osteopaat en energetisch behandelaar ontcijfer ik die boodschap en breng de onzichtbare oorzaak achter je klachten helder in kaart. Zo kan ik je ongemakken blijvend verlichten of wegnemen. Losmaken wat in je lijf vastzit. Zodat jij weer vrij in je lichaam en je leven mag bewegen.

Ik gids je door de signalen van je lichaam om je lijf, je geest, je hart en je spirituele kern weer met elkaar te verbinden. Dat samenspel maakt je krachtig en vitaal tot in het diepste van je kern. Je bent één onlosmakelijk geheel. Je leven stroomt vlot en vanzelf. Het is mijn hartewens om jou daarin te begeleiden.
Mijn integrale behandelmethode houdt rekening met dat subtiele samenspel. Tijdens de behandeling luister ik naar het verhaal van jouw lichaam. Het verklapt me de code om door te dringen tot de kern van je vraag of klacht en het evenwicht op alle vlakken te herstellen.

 

Het was het laatste zetje dat ik nodig had om volledig uit mijn burn out te raken

Onder haar zachte touch gaat een doortastende aanpak schuil die een krachtige innerlijke verschuiving teweeg brengt

Haar sessies zinderen uren, soms zelfs dagen na en zetten een healing in gang die gestaag maakt dat ik tot de kern geraak van de dingen die in mijn leven spelen, om zo dichter bij mijn ware zelf te komen

Een grote dosis levenservaring en haar deskundigheid gecombineerd met inutile brengt een behandeling je terug naar wie je bent

Ik ben het meest geboeid door haar nuchtere kijk, de combinatie van spiritualiteit maar down to earth en de relatie met ons fysiek lichaam brachten ons allen dichter naar de beste versie van onszelf

Nienke, een power-vrouw, ze heeft me ondersteund en super geholpen bij zwangerschap van mijn eerste zoontje

Werd jij aangenaam verrast of geprikkeld na een Heart.Core.Healing door Nienke? Was je pijn weg? Kon je weer vrij bewegen? Had je een verhelderend inzicht? Voelde je je emotioneel weer in balans? Ging je aan de slag met een gezondere lifestyle? Sloeg je een nieuwe richting in op je levenspad?


Afspraak maken